Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ο εξαγνισμός σηματοδοτεί μια σταδιακή αποσύνδεση από το αστρικό πεδίο της φύσης


Ο εξαγνισμός σηματοδοτεί μια σταδιακή αποσύνδεση από το αστρικό πεδίο της φύσης

Ο εξαγνισμός σηματοδοτεί μια σταδιακή αποσύνδεση από το αστρικό πεδίο της φύσης.

Αυτή είναι απολύτως απαραίτητη γιατί η ανθρώπινη όψη της ψυχής είναι αλυσοδεμένη εκεί.

Οι αγκυλώσεις αυτές υπάρχουν εξ αιτίας της δικής μας διαμόρφωσις και των επιλογών μέσα από τις αλλεπάλληλες ενσαρκώσεις μας, εμείς σφυρηλατήσαμε τα δεσμά αυτά με την φύση μέσα από την δράση μας.

Αυτό δημιούργησε μέσα στον χρόνο και μια παράλληλη ενεργειακή δομή η οποία συμβολίζεται σαν ένα αστρικό στερέωμα, αυτός είναι ο δικός μας προσωπικός ουρανός.

Αυτά τα φωτεινά μαγνητικά σημεία - άστρα πρέπει να σβήσουν ενεργειακά, να αποδυναμωθούν πλήρως ώστε να πάψει κάθε επενέργεια με τον αστρικό κόσμο.

Αυτό σημαίνουν τα λόγια ''πήγαινε και πούλησε όλη την περιουσία σου'' εδώ δεν αναφέρεται στα υλικά αγαθά αλλά στα υλικά δεσμά.

Είναι αστείο γιατί μόλις έκανα μια παρομοίωση με τον αρχαίο κόσμο των Θεών και την μετάβαση στους νέους μέσα από μια κοινωνική και πολιτιστική μεταβολή, η οποία και τότε όπως και πάντα, πνιγόταν μέσα στο αίμα, γιατί όπως καταλαβαίνεται ιδιαίτερα εκείνα τα χρόνια ήταν αναγκαστική η παρέμβαση εκ των έξω, μέσα από όπως τον αποκαλούν συμβολικά ''ο φυλετικός Θεός'', οπότε η μετάβαση συνεπαγόταν και μια μάχη και πολλές αποτρόπαιες πράξεις.

Για να φύγει το παλαιό εμείς όμως εδώ χρειαζόμαστε μια εσωτερική μάχη, διότι όταν αυτό μελετηθεί και γίνει γνωστή η φύση του, όταν μέσα από τον απαραίτητο χρόνο αποδομηθεί και μετατραπεί θα πρέπει να αποκολληθεί σαν αρχή ζωής και εκείνη την στιγμή όταν αυτό πραγματοποιείθεί το διακρίνουμε μέσα από τον συμβολικό αποκεφαλισμό του Ιωάννη του προδρόμου. 

Τότε οι αστρικές δυνάμεις αυτής της φύσης είναι πλέον ανίσχυρες και δεν μπορούν να μας αγγίξουν αν δεν το θέλετε.

Αυτό το οποίο ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν είναι πως ο άνθρωπος στον οποίο σπάνε τα δεσμά του και μπορεί και θέλει να βγει έξω από αυτήν την σπηλιά των ψευδαισθήσεων, αυτό δεν μπορεί να το κατορθώσει με την παλαιά σωματική δομή του  γιατί έξω από την σπηλιά ισχύουν άλλοι φυσικοί νόμοι.

Αν προσπαθήσει θεληματικά να βγει έξω με το παλιό του σώμα θα καεί κυριολεκτικά μιας και ενεργειακά δεν αντιστοιχεί.

Ένας απεσταλμένος του φωτός μπορεί να λάβει ένα κατώτερο ενεργειακό σώμα για να μπορέσει να εκφραστεί σε αυτό το πεδίο ζωής, αν και αυτό το ίδιο είναι επώδυνο και μια θυσία για αυτόν, αλλά ένας άνθρωπος δεν μπορεί να πάρει από μόνος του ένα ανώτερο σώμα, αυτό μπορεί μόνον να του χαριστεί στον κατάλληλο χρόνο και με μέσω μιας ανάλογης διαδικασίας.

Για αυτό και σας λέμε πως αν βρίσκεστε σε αυτό το κατάλληλο σημείο της ωρίμανσις της ψυχής και επιθυμείτε να απελευθερωθειτε εδώ και τώρα καμία τεχνική ή πρακτική, λόγος ή έργο δεν θα σας βοηθήσουν αν προέρχονται από το εγώ σας, από την γήινη σας φύση.

Μόνον η πνευματική αρχή μέσα σας το μπορεί και αυτό λαμβάνει χώρα αυτόματα μέσω μιας φοβερής έννοιας που ελάχιστοι συνειδητοποιούν την  ''αυτό ταπείνωση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: